One thought on “Canyoning

  1. Da’s jammer van het hotel. Ik had het al gelezen op een van de sites. De extra fee bij de heli: vergeet niet 1 het is de VS (kapitaal) en het is een zeer toeristisch centrum. Hier wordt geld verdient. Bakken toeristen en verder weinig te doen.
    Maar het lijkt mij wel genieten. Heb je nog tijd gehad om foto’s te maken tijdens de vlucht? Ik heb op de kaart nog eens goed gekeken. En zag dat het wel een enorm gebied is. En dat bij Page de coloradoriver een stuwdam heeft en ook daar nog grote canyons zijn. Nooit geweten!
    Veel plezier en de hartelijke groeten.
    PS. binnenkort Mark en Christa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.